interior-design

Efter vi var i Marrakech, hvor jeg virkelig blev inspireret på boligfronten, har jeg fået lyst til at lave lidt om herhjemme. Specielt stuen som ikke er helt så hyggelig, som jeg godt kunne tænke mig. Det kunne være dejligt med en ny sofa, en stor grøn plante, som jeg viste jer HER, nogle nye sofapuder og måske en lænestol. Jeg har fundet lidt inspiration på Pinterest til hjemmet, som jeg håber, at I også kan lade jer inspirere af. Husk i øvrigt at smutte forbi Mette Marie og se hvad der gemmer sig i vores julekalender i dag. :)

linje-prikket@2x.jpg

I got really inspired by the interior design in Marrakech and after we came home I just feel like making some small changes in our apartment. Especially the living room which is not quite as cozy, as I would like it to be. I think it would look great with a new sofa, a large green plant that I showed you HERE, some new cushions and maybe an armchair. I have found some home inspiration on Pinterest which I hope you can get inspired by as well. Also, remember to stop by Mette Marie to find out what is hiding in our Christmas calendar today. :)

Photo credit: Pinterest & Victoria Törnegren