4l3a8715sofasofa-velour

Her er den så…Vores nye sofa! :) I er mange der har spurgt ind til den, når man har kunne se et hjørne af den på et billede hist og her eller skimtet den i baggrunden på Insta story. Det har taget os en evighed at beslutte os og er endt med denne smukke veloursag fra Idé Møbler. Den hedder ID Flex og det smarte er, at man selv kan cutomize den – både størrelse, stoftype, farve, hynder og puder, ben, armlæn og facon. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen.

Vi havde selv et godt øje til vores ene vennepars veloursofa fra Ilva, hovedsagligt pga. farven og materialet, men den var alt for stor til vores stue. Efter et besøg hos Idé Møbler fandt vi ud af, at man kunne vælge præcis samme stof til en ID Flex sofa. Det var virkelig et perfekt match, da vi både havde et specielt ønske om materiale, farve, størrelse og facon. Jeg elsker, at man kan personliggøre den fuldstændig, som man har lyst til. Hvis man vil sammensætte en ID Flex, skal man klart besøge en butik – de har nemlig alverdens stoftyper og hynder, man kan se og afprøve. Langt mere end der fremgår på hjemmesiden.

Da vi så stod og skulle tage valget, blev vi pludselig i tvivl… – Skal vi hellere gå efter en klassisk lysegrå? Jeg lavede en afstemning på Instagram og I var klart flest, der stemte for denne grøn/grå version, så det blev det altså, haha… Tak for hjælpen. Vi elsker den allerede. Den passer nemlig rigtig godt til alle vores grønne planter og til vores læderstol. Jeg synes, den er blevet SÅ fin. Den er virkelig dejlig at sidde i og så elsker jeg farven i kombination med de mørke træben. Vi valgte også en matchende puf, som man kan skubbe hen foran sofaen, så man på den måde har en chaiselong, når man skal se film osv. Så hyggeligt. :) Den grønlige pyntepude og plaiden er også fra Idé Møbler. Det er bare så skønt med lidt fornyelse i stuen. Hvad synes I om den?