fuelbox-spilfuelbox

Godmorgen, kære piger. Så er det blevet d. 6. december og tid til endnu en dejlig låge i Mette Maries og min julekalender. I dag er præmien mest henvendt til par. I kan nemlig vinde det super cool spil fra Fuelbox, som findes i flere udgaver. Denne version, som I kan vinde, er målrettet kærester og ægtefæller. Det er et spil bestående af en 170 kort med spørgsmål i forskellige temaer – både de humoristiske, dybe og alvorlige kategorier. Christoffer og jeg afprøvede spillet i går og det er virkelig underholdende og man kommer ind på nogle emner, som normalt ikke ligger lige til højrebenet. Vi har været sammen i elleve år, men alligevel kom vi til at tale om nogle ting, som vi ikke plejer. Det er en super hyggelig måde at være sammen på og et spil jeg varmt kan anbefale.

GIVEAWAY: for at deltage i konkurrencen om Fuelbox spillet for par skal I blot lægge en kommentar til dette indlæg. Vinderen trækkes mellem jul og nytår.

Sponsoreret af Fuelbox