gift-wrapping

Har I fået købt nogle julegaver endnu? Jeg har ikke købt en eneste, så jeg har planer om at skulle ud og kigge i næste uge, så jeg ikke ender med at styrte rundt d. 23. for at finde alle gaverne. Det er der nemlig ikke meget hygge ved. Når I nu skal til at pakke gaverne ind, er der her lidt inspiration at hente. Jeg elsker selv at både give og få gaver, hvor der er gjort lidt ekstra ud af indpakningen. Det kan næsten være en lille gave i sig selv. :) Forrige år så mine pakker sådan her ud og i år har jeg planer om at pakke dem ind i brunt papir, sejlgarn og grønne grene som ovenfor. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt af det.

I må have en dejlig aften, allesammen. Jeg skal til butiksåbning i Gothersgade hos min veninde Linette, der har smykkemærket Nuit et Linette – kig med på Snappen @Cdueholm og Instagram HER, som jeg har planer om at opdatere lidt i aften, så I kan følge med på sidelinjen. Jeg glæder mig helt vildt til at se hendes fine butik. Husk forresten af smut forbi Mette Marie, som i dag har åbnet den 7. låge i vores julekalender, hvor I kan vinde et valgfrit sæt undertøj fra Femilet! :)

Photo credit: Pinterest