boozt-rabatkode

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE, 21. HERE

Godmorgen piger. <3 Jeg har en rigtig dejlig nyhed til jer på denne kolde tirsdag. Mette Marie og jeg har nemlig skaffet en rabatkode, der giver hele 20% på ALLE varer i vores personlige minishops hos Boozt. Det er altså kun hos os, at I kan finde denne rabatkode i dag. :) Ovenfor er nogle af de items, jeg har udvalgt i min egen minishop og I kan se hele udvalget HER. Koden er “christina“, kan benyttes ved køb over 599 kr og gælder KUN i dag d. 13. december. Så det er bare om at være hurtig, hvis I vil have fingrene i lidt nyt kluns med gode procenter. ;) Jeg har forsøgt at finde en masse festtøj og kjoler, så der er lidt at vælge mellem til både julens fester og nytår.

linje-prikket@2x.jpg

Good morning girls. <3 I have really wonderful news for you on this cold Tuesday. Mette Marie and I have got a discount code for each of us that gives you 20% off on everything in our personal mini shops at Boozt. Above are some of the items, I have chosen for my own mini shop and you can see the full range HERE. The code is “christina“, can be used for purchases over 599 dkk and applies ONLY today the 13th of December. So be quick if you want to get your hands on some new clothes with good percentages. ;) I have tried to find a lot of evening wear and party dresses, so there is a little to choose from for both Christmas  and New Year’s Eve.