rejsetaske

I forgårs var jeg til et hyggeligt event i Københavns Lufthavn. SAS og By Malene Birger har nemlig teamet op og åbnet en fin pop-up shop. Oftest blogger jeg ikke om de events, jeg går til, men dette var virkelig et fint et af slagsen og meget gennemført, så jeg syntes, det fortjente et indlæg. Jeg har længe haft et godt øje til de smukke ikoniske tasker fra By Malene Birger, som jo er perfekte, når man skal ud og rejse og til eventet var der rig mulighed for at nærstudere dem, da de var udstillet overalt i den lille pop-up shop. ;)

blog, københavn, high-streetThe day before yesterday I attended a really nice event at Copenhagen Airport as SAS and By Malene Birger have teamed up and opened a really cute little pop-up shop. I normally don’t write about the events I attend, but this one was such a fine one of its kind, so I thought it deserved a post. For a long time I have had an eye for the beautiful iconic bags from By Malene Birger and at the event I got the opportunity to take a closer look at them, as they were displayed everywhere in the little pop-up shop. ;)

4L3A62584L3A62924L3A6311

Der var sat en stand op, hvor man kunne man få indgraveret sine initialer i taskerne – virkelig en fin detalje. Jeg elsker, når man kan personliggøre sine ejendele på den måde. Jeg kom til at tænke på, om man selv kunne lave noget lignende på en gammel taske, et bælte, en pung eller hvad man nu end har liggende… Jeg gik igang med at søge på Ebay og fandt DISSE stempler. Med en hammer og noget guldfolie eller bladguld, kunne man nok gøre kunsten efter derhjemme. Jeg tror ihvertfald, at jeg vil forsøge… Nu er stemplerne ihvertfald klikket hjem. :)

blog, københavn, high-streetThey had put up a stand where they offered to engrave your initials in the bags. – I really love when you can personalize your belongings. On my way home I got to think of, if could make something similar on an old bag, wallet or belt…. I surfed around Ebay and found THESE stamps. With a hammer and some gold foil I’m sure it’s possible to add your initials to some leather accessories at thome. I have just ordered the stamps, so I will give it a try…

4L3A62474L3A62564L3A63044L3A6317

Jeg fik også mulighed for at hilse på søde Caroline til eventet, som driver bloggen A New Kind of Love med sin mand. – En rigtig fin og gennemført blog, som jeg vil anbefale jer at kigge forbi, hvis I er til flotte billeder, minimalistisk og rå stil og søde babyer. :) Den er helt klart et besøg værd. God eftermiddag til jer alle. ♥

blog, københavn, high-streetI also had the opportunity to say hi to sweet Caroline at the event who runs the blog A New Kind of Love with her husband. – A really nice blog which I would recommend you to stop by if you appreciate great pictures, a minimalistic and raw style and cute babies. :) It is definitely worth a visit. Have a great afternoon, everyone. ♥