gravid-uge-20lahkagehusetbaby-sweater

Yaaay! I dag er jeg lige præcis halvvejs i graviditeten og i morges var vi derfor til 20-ugers scanning på Rigshospitalet. Det er den scanning, som også bliver kaldt “misdannelsesscanning” og som navnet antyder, får man den tilbudt for at tjekke for eventuelle misdannelser på barnet. De tjekker blandt andet, at hjertet, hjernen, nyrerne, læben og størrelsen er normal og at barnet har alle lemmer. Jeg var både spændt og nervøs på én og samme tid. Spændt på at se hende igen og en lille smule nervøs for, om alt nu var som det skulle. Jordmoderen gjorde sig meget umage og gennemgik alt fra top til tå. Vi så hvordan det lille hjerte bankede på livet løs og hvordan hun dansede rundt derinde. Èn af de mindre ting jeg var lidt nervøs for var, om hun havde læbe-ganespalte, da det er i vores familie. Det var selvfølgelig langt fra min største bekymring, da det oftest kan fikses rimelig nemt, men for hendes skyld, ville vi selvfølgelig helst undgå det. Jordemoderen var det hele igennem og alt er i den skønneste orden, så vi er simpelthen så glade og taknemmelige. Og det er stadig en lille pige. <3 Christoffer skulle direkte på arbejde, mens jeg fejrede de gode nyheder ved at køre forbi Lagkagehuset på vej hjem og købe en bolle og en juice. I postkassen derhjemme lå desuden denne fine lille cashmerebluse og ventede på mig. Mit hjerte smelter – er den ikke bare nuttet? Alt i den størrelse er simpelthen så sødt. Jeg glæder mig til, at vi snart har en baby at putte i den. :) Hav en dejlig tirsdag, allesammen.

linje-prikket@2x.jpg

Yaaay! Today I am exactly halfway through pregnancy and this morning we therefore went to the 20-week scan at the hospital. It is offered to check for any abnormalities in the child. Among other things they check the heart, brain, kidney, lip and the size of the child and that it has all limbs. I was both excited and nervous at the same time. Excited to see her again and a little bit nervous, if everything was as it should be. The midwife took great care and underwent everything from head to toe. We saw how the little heart was pounding and how she was dancing around on the screen. One of the things I was a little nervous about was whether she had a cleft palate as it is in our family. It was obviously far from my main concern, as it can often be fixed quite easily, but for her sake, we would of course prefer to avoid it. The midwife told us that everything is in perfect order, so we are just so happy and grateful. And it’s still a little girl. <3 Christoffer had to go to work afterwards while I celebrated the good news by buying myself a bun and a juice at the local bakery on the way home. In the mailbox I found this little cashmere sweater waiting for me. My heart melts – How cute is this?Have a great Tuesday everyone.