Nu har jeg fået optaget en ny video med indholdet af hospitalstasken her anden gang. I har måske allerede set min tidligere video med hvad jeg havde pakket, da vi ventede Lily? Faktisk synes jeg, at vi havde ramt meget godt plet. Der var dog et par enkelte ting, som vi godt kunne have ladet blive hjemme og et par ting, som jeg ville ønske, at jeg havde haft med første gang – det kommer jeg også ind på i videoen. Jeg håber, I kan bruge den til inspiration. I øvrigt må I endelig til, hvis I har andre gode forslag til, hvad man kunne have med i tasken…

Babys taske:
– Tre sæt tøj (både i str. 50 og 56, da vi jo ikke ved, hvor stor han er)
– Små bomuldshandsker (de kradser ofte sig selv i hovedet i starten)
– To små bomuldshuer (den ene får de på lige efter fødslen, så den bliver nok hurtigt grisset til – derfor to styks)
– Dyne + betræk
– Olivy Baby Care + vatrondeller
– Stofbleer

Mors taske:
– Vandrejournal.
– Sygesikringsbevis
– Ønskeliste til jordemoderen
– Behageligt tøj
– Undertøj (trusser i et nummer større end normalt)
– Amme bh’er
– Pyjamas
– Hjemmesko
– Morgenkåbe/kimono
– Lansinoh Lanolin creme (til brystvorterne – life saver når man starter med at amme)
– Ammeindlæg
– Hårelastikker
– Læbepomade
– Ansigtsspray eller vifte (man kan godt få det temmelig varmt under sådan en fødsel)
– Toiletsager (deo, shampoo, hårbørste, tandbørste, tandpasta, ansigtscreme)

Fars taske:
– Behageligt tøj
– Toiletsager

Diverse:
– Autostol
– Mobil + oplader
– Kamera + oplader
– Højtaler + oplader (hvis man vil høre musik på stuen)
– Snacks (f.eks. kiks, müslibarer, frugt, nødder)