Boozt rabatkode

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE, 21. HERE

Det er netop blevet lønningsdag og jeg har verdens bedste nyhed til de shoppelystne! Jeg har nemlig helt eksklusivt fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver intet mindre end 15% rabat på ALT til kvinder hos Boozt i dag og i morgen! Både på alle de lækre forårsnyheder og på de items, som i forvejen er nedsat. Det er da ikke så tosset, vel? ;) Man skal købe for minimum 499 kr og koden er “CHRISTINA15“. Jeg har som den eneste fået lov til at dele denne kode de næste 48 timer, så jeg håber, I får gavn af den. ;) Ovenfor har jeg fundet nogle af mine favoritter og I kan se hele udvalget hos Boozt HER. Happy shopping!

OBS: som altid er der et par enkelte brands, hvor koden ikke er gældende: Ralph Lauren brands, By Malene Birger, Filippa K, Tiger of Sweden, Mango, Hilfiger brands, Boss brands, Samsøe & Samsøe, Masai, Calvin Klein brands og Barbour.

blog

It’s payday and I have the best news for you guys! I have exclusively had the fortune to get a discount code which gives nothing less than 15% off EVERYTHING for women at Boozt today and tomorrow! It both applies on all the delicious Spring news and items that are already on sale. Good news, right? ;) You have to buy for minimum 499 dkk and the code is “CHRISTINA15“. I’m the only one who have got the opportunity to share this code the next 48 hours, so I hope you can use it. ;) Find the entire selection HERE. Happy shopping!

NOTE: as always, there are a few brands where the code is not valid: Ralph Lauren brands, By Malene Birger, Filippa K, Tiger of Sweden, Mango, Hilfiger brands, Boss brands, Samsoe & Samsoe, Masai, Calvin Klein brands and Barbour.