leopard-skjorte-@2xleopard-kjoleLAUNCHING THIS LEOPARD SET TOMORROW AT ÂME COPENHAGEN

Så er det i morgen, vi lancerer denne fine skjorte og nederdel hos Âme Copenhagen. Begge styles er som sagt lavet af 100% modal i en satinvævning, som er et naturligt materiale, hvor fibrene er lavet på bøgetræer – det er virkelig blødt og lækkert at have på. ;) Som alle andre styles vi lancerer, bliver det kun solgt i et begrænset antal. Vi har faktisk også lavet et matchende hårbånd, som kommer til salg sammen med sættet i morgen tidlig kl. 08:00 HER. Blot en lille reminder til de af jer, der har luret på det. I kan se flere billeder af det HER. God weekend, allesammen. ♥

blog, københavn, high-street
Tomorrow we are launching this lovely shirt and skirt at Âme Copenhagen. Both styles are, as I said, made of 100% modal in a satin weave, which is a natural material in which the fibers are made of beech trees – it’s really soft and nice to wear. ;) Like all other styles we launch, it will be sold in a very limited number. We have also made a matching headband, which we will launch together with the skirt and shirt tomorrow morning at 8am HERE. You can see more pictures of it HERE. Have a nice weekend everyone. ♥