symaskinestofgod-symaskinehusqvarna

Jeg har i dag købt min allerførste symaskine. Jeg har altid elsket at sy, men siden jeg flyttede hjemmefra, har det været lidt af et projekt, hver gang jeg ville lave noget nyt, da jeg har lånt min mors og skulle slæbe den op og ned fra tredje sal. Den er temmelig tung sådan en maskine, skulle jeg hilse og sige. ;) Det har resulteret i, at jeg ikke har fået syet særlig meget i flere år. På det seneste har jeg dog haft lyst til springe ud i en masse nye syprojekter og derfor var jeg forbi Stof2000 i dag og købte denne fine symaskine – en Husqvarna Opal 650. Det er SÅ dejligt endelig at have min egen. Jeg har allerede en hel masse idéer, som jeg også glæder mig til at dele med jer. Jeg købte også noget forskelligt stof og er allerede gået igang med mit første projekt – nemlig nogle søde små svaner som jeg forestiller mig, bliver fine at hænge i et aktivitetsstativ til vores lille pige. Jeg skal nok vise dem på bloggen, når de er færdige. ♡

blog

Today I bought my very first sewing machine. I’ve always loved to sew, but until it has been a bit of a project, as I have always borrowed my mother’s sewing machine. It’s quite heavy to carry all the way to third floor every time I wanted to make something new. Therefore, it feels great to finally have my own – a Husqvarna Opal 650! I already have a whole lot of ideas that I am also excited to share with you. I also bought some different fabrics today and I have already started my first project – I’m going to make some cute little swans for our little girl. I’ll show them on the blog when they are finished. ♡