pelsjakke minus modeblog skinny jeans boozt rabatkodeAdlinks: feather jacket/Minus HERE,  bag/Friis & Co HERE, jeans/Twist & Tango HEREbra/Twist & Tango HERE, T-shirt/Signal HERE

baum und pferdgarten modeblog boozt rabatkode printet sæt espadrillesAdlinks: printed trousers/Baum & Pferdgarten HERE, printed T-shirt/Baum & Pferdgarten HERE, bag/Dixie HEREbra/Calvin Klein HEREespadrilles/Billi Bi HERE
modeblog boozt espadrilles munthe rabatkodeAdlinks: shorts/Munthe HERE, striped espadrilles/Billi Bi HERE, shirt/Schumacher HERE, bra/Vero Moda HERE, bracelet/Guess HERE, bag/Dixie HERE

Jeg har en god nyhed til Jer! :) I samarbejde med Boozt kan jeg nu give Jer mulighed for at shoppe deres VIP udsalg med 20% rabat på ALT (også på i forvejen nedsatte varer) lige HER ved køb af varer for mindst 299 kr. Rabatkoden er “passionfashion“, gælder til og med i morgen d. 6. juni og indtastes ved checkout. Jeg har her sammensat tre forskellige outfits, som jeg ikke ville have noget imod at have i min garderobe. :) Er der noget I ikke kan leve uden?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have good news for you! :) In collaboration with Boozt I can now share a discount code that gives you 20% off on everything from their VIP sale HERE, if you buy for at least DKK299. The code is “passionfashion” and runs until tomorrow midnight. I’ve here composed three outfits from the sale that I wouldn’t mind having in my closet! :) Is there something that you can’t live without?