svanersvane-bamse

Så blev jeg færdig med mit første syprojekt på den nye symaskine. ♡ – Nemlig nogle små feminine svaner, som jeg forestiller mig skal hænge på enten et aktivitetsstativ eller laves til en uro, så vores babypige får lidt sødt at kigge på. ;) Jeg har selv udarbejdet mønsteret og de er super nemme at lave. Jeg skal lige have lavet et par mindre rettelser og så skal jeg nok dele det på bloggen, så I kan gøre kunsten efter derhjemme, hvis der skulle være interesse for det. Næste projekt bliver en sommerlig nederdel til mig selv. Stay tuned.

blog

I just finished my first project on the new sewing machine. – I made some feminine little swans which I imagine are going to hang on either an activity tripod or made into a turmoil, so our baby girl get something cute to look at. ;) I’ve drawn the pattern myself and they were actually super easy to make. I just need to make a few corrections on the pattern and then I’ll share it on the blog, for those of you who are interested. The next project is a summery skirt for myself. Stay tuned.