baby

Mange af jer har spurgt ind til navnet på vores datter. Da vi fik at vide, det var en pige, vi venter os, vidste vi med det samme, hvad det skulle være… Vi har valgt et navn, som er meget unikt og samtidig klinger det godt med vores egne navne, Christoffer og Christina. Vi ville gerne have, at det skulle starte med C, lige som vi selv gør, og samtidig kunne bruges internationalt. Min første hund, Cindy, opkaldte jeg også efter mit eget forbogstav, da jeg var 8 år gammel. Både Christoffer og jeg var ret begejstrede for det navn, så det prøvede vi at brygge lidt videre på. Vi har derfor besluttet, at vores datter skal hedde Cinderella. Det klinger godt med vores navne, det kan siges på engelsk og samtidig er det lidt eventyrligt, da vi begge er vilde med Disney. Cinderella Ruø Dueholm. ;)

blog

The sun is shining and it’s the perfect day to reveal the name of our daughter, which many of you have been curious about. When we were told it was a girl, we were expecting, we knew right away what the name should be… We chose a name that is very unique and at the same time it sounds good in combination with our own names, Christoffer and Christina. We wanted that it to start with C, just as our names, and at the same time could be used internationally. When I was 8 years old and got a dog, I also names her with a C like my own name. Both Christoffer and I was pretty excited about that name, so we have tried to delope it a little bit. We therefore decided that our daughter will be named Cinderella. It sounds great together with our names, it can be said in English and at the same time it is a little fairytale-like, since we both love Disney. Cinderella Dueholm. :)