hairstyle

Det er fredag og det betyder, at det er blevet tid til at dele en nem hverdagsfrisure. ♡ Denne gang har jeg valgt at lave en yderst simpel en af slagsen, som kun kræver to tynde elastikker. Man starter med at samle den øverste del af håret i en elastik. Derefter tage man to totter hår fra siderne af hovedet og binder dem omkring hinanden, så det dækker elastikken. Dernæst samler man de to totter i en ny elastik, under det hår der hænger løst, og strammer den til – et voilá! Så nemt kan det gøres. ;) Når jeg laver frisurer, hvor elastikken helst ikke må ses, foretrækker jeg at bruge gennemsigtige elastikker. Matas har dem både i tynde og tykke, hvis I skulle være interesserede. ;) Jeg håber, I kan bruge frisuren her til inspiration.

blog

It’s Friday and that means it’s time to share this week’s easy hairstyle.  This time I have chosen to make a very simple one which only requires to thin hair elastics. You start out by gathering a piece of hair from the top of your hair in a hair elastic. Then you take to pieces of hair from the side of your head and tie them together so they cover the hair elastic. Thereafter you gather the two ends in another hair elastic underneath the loose hanging hair and tighten the hair elastic. Et voilá! It’s easy peasy. I always prefer to use transparent hair elastics when I make hairstyles like thise one. They can be purchased very cheap from Ebay. Just a small tip. ;) I hope you like this hairstyle.

hair-twist