gravid-uge-35gravid

Jeg beklager, at jeg ikke har været så aktiv på bloggen de seneste dage. Der er noget, der går mig temmelig meget på og som jeg har brugt virkelig meget tid på at prøve at gøre noget ved og ikke mindst har det fyldt i mit hovede. Baby har ikke vendt sig endnu og ligger stadig med hovedet opad. Der er kun en måned til termin og hvis ikke hun vender sig selv inden næste uge, skal jeg igennem et vendingsforsøg. Åh, hvor jeg ikke håber, det bliver nødvendigt, da det skulle være super ubehageligt. Der er stadig håb endnu, men kun 3-5% af alle babyer har ikke vendt sig på nuværende tidspunkt og det bekymrer mig virkelig meget. Jeg har fået tips til øvelser af forskellige jordemødre, som jeg har prøvet at lave de sidste par uger. – Lige fra at ligge med hovedet nedad fra sofakanten, ligge med varmepuder og isposer på maven og spille musik i den rigtige retning til at lave strækøvelser og nærmest stå på hænder. Og hun rokker sig ikke ud af flækken! Om en halv time skal jeg til rebozo, som er en form for alternativ måde at prøve at vende baby på. Man ryster simpelthen maven med et tørklæde. Wish me luck! Og fyr endelig løs, hvis I har andre gode forslag. Jeg er temmelig desperat, da jeg virkelig gerne vil undgå kejsersnit.

blog

I’m sorry I have not been so active on the blog the recent days. There is something that really frustrates me and that I’ve spent a lot of time trying to do something about. Baby has not turned yet and still lies upside down in breech position. Due date is in one month and if she does not turn before next week, the doctors will manually try to turn her around. I hope it will not be necessary, as it should be super uncomfortable. There is still hope yet, but only 3-5% of all babies have not turned around at this moment and it really worries me. I have been given some exercisement tips on how to try to turn her around by myself. I have been lying with my head down from the sofa, had warm pillows and ice bags on my belly, played music in the right direction, done head stands and much more. Nothing had helped just yet. In half an hour I’m going to try out rebozo which is a form of alternative way to try to turn the baby around. A midwife simply shake your stomach with a scarf. Wish me luck! I’m pretty desperate, because I really want to avoid to have a Caesarean birth. Please hit me if you have some tips!