bikini

Det var sjovt at høre jeres gæt på, hvor mange uger jeg er henne nu. Der blev gættet på alt fra 12 til 20 uger. Det er jo bare et bevis på, hvor forskellige babybuler kan se ud, når I også gætter helt forskelligt. :) Jeg havde faktisk troet, at det ville gå hurtigere med at blive rund denne gang – man hører jo, at det oftest er sådan med anden graviditet. Jeg synes dog, det er meget samme udvikling som med Lily. Jeg har sådan gået og ventet og glædet mig til, at man begyndte at kunne se det og der er virkelig sket noget den seneste uge, synes jeg. Nu er der faktisk en lille bule. <3

På søndag er jeg halvvejs i graviditeten, hvilket betyder 20 uger – eller i daglig tale 4,5 måneder. Faktisk kommer der til at være næsten præcis to år mellem dem. Jeg har nemlig termin d. 9. juni og Lily er født d. 18. Det er lidt sjovt, for første terminsdato med begge børn blev sat til d. 13. juni (mit lykketal) – så kryds lige fingre for, at vi ikke rammer samme fødselsdag, haha… Min graviditet er gået temmelig stærkt denne gang, synes jeg. Da jeg ventede Lily, følte jeg, at de første mange måneder gik super langsomt, men når man har en 1,5-årig, der farer rundt, går tiden bare hurtigere. :) Vi glæder os helt vildt til at møde vores lille nye familiemedlem til sommer. <3