lily

Kun nogle timer gammel. Træt (og lykkelig) mor – havde været vågen i over to døgn.

nyfoedtfoerste-bad

Første bad.

bryllupsgaestMindste bryllupsgæst kun to måneder gammel.

kusiner

Kusine/fætter playdate.

babybarnedaab

Dåbsbarnet – 3 måneder gammel.

traet-babyGid hun stadig gad at sove sådan her. Det hyggeligste i verden.

far-dattergirlcherryblossom-in-paris

Første storbyferie til Paris.

family

Lilys 1-års fødselsdag.

mor-datterautumn

Lily bliver halvandet år i dag og det fejrede vi i morges med fødselsdagssang. Hun elsker at råbe “hurraaa”, så man må jo fejre, hvad man fejre kan. :) Hun er virkelig begyndt at få en sjov alder, er enormt opmærksom, kærlig, betænksom og lærer nye ord hver eneste dag. Det er så dejligt at følge med i og jeg føler mig simpelthen så heldig og taknemmelig for at have fået lige præcis hende. Vores søde, sjove og lattermilde pige.

Hun er også blevet en stædig lille rad, der gerne vil have sin vilje og ikke så gerne vil spise aftensmad for tiden, sætter sig op på stoleryggen og udfordrer os hele tiden. Det kan være svært ikke at grine nogen gange og være alvorlig, når hun sidder og griner og smiler af os, mens hun er en ballademager. Det øver vi os på. :) Det skal ikke lyde rosenrødt det hele, for vi kan også få nok, når hun ikke vil sove om aftenen eller smider sin gaffel med mad på gulvet for tredje gang, men alt i alt synes jeg nu, at de første halvandet år er gået nemt og har været de bedste i mit liv. Her er et lille flashback fra de sidste 18 måneder. Der er godt nok sket meget…