sommer-sandaler

Reklame links: 1. Other Stories/HER, 2. Ellos/HER, 3. Ellos/HER, 4. Pimkie/HER, 5. L’Oréal Paris/HER, 6. Ganni/HER, 7. Jane Kønig/HER, 8. Rudolph Care/HER

Selvom jeg er lykkelig for bulen (allermest dens indhold ♡), er jeg så småt begyndt at glæde mig til snart at kunne passe normalt tøj igen. Der er efterhånden ikke særlig mange ting i garderoben, der længere kan lukkes eller som ikke stumper, haha… Jeg ville elske at hoppe i ovenstående outfit på en varm sommerdag som i dag. Jeg har faktisk netop fået sat sandalerne til side, som jeg skal ind til byen og hente i morgen. Er de ikke fine? :)

blog

Even though I’m extremely happy about the bump, I’m slowly starting to look forward to be able to wear normal clothes again. I can’t fit most clothes in my wardrobe anymore – everything is too small or too short, haha… I would love to wear an outfit like this on a hot Summer day like today. I have actually just reserved the sandals and I’m going to pick them up tomorrow. Aren’t they cute?