floral-dresskjolesommerkjoleoff-shoulder-dresssmykker

Mange af jer skriver, at I blev rørte af min video med vendingsforsøget og jeg sidder her og får tårer i øjnene af alle jeres søde kommentarer… Det vil ingen ende tage, haha! Jeg er simpelthen så taknemmelig for jeres positive feedback. Det betyder ekstremt meget. Det var som sagt temmelig grænseoverskridende at dele en så personlig vinkel, men hvor ville jeg ønske, at jeg havde kunne finde nogle positive eksempler på vendingsforsøg, inden jeg selv skulle have et. Det er nemlig nærmest kun skrækhistorier, der dukker op på nettet, når man søger efter det. Derfor synes jeg, det var vigtigt at dele og hvis bare en brøkdel af jer kan få noget ud af den, så er jeg glad. Og så var det jo slet ikke så “farligt” at dele, når I tog så pænt imod den. ;)

Der er selvfølgelig risiko for, at hun vender sig tilbage, men lægen mente, at hun sagtens ville kunne vende hende om igen, hvis hun skulle finde på det, når det nu var gået så nemt første gang. Jeg satser dog på, at hun bliver liggende, hvor hun er, indtil hun er ude på den anden side. Tak fordi I følger med her på bloggen – I er virkelig de bedste! ♡ Jeg besvarer jeres kommentarer i aften. ;) Kjolen er i øvrigt ny og kan både bruges med og uden mave, haha… Jeg har generelt ikke købt så meget graviditetstøj, men har i stedet prøvet at finde nogle styles, som også kan bruges efterfølgende. Kan I have en dejlig aften, allesammen.

Reklame links: 1. Asos/HER, 2. Jane Kønig/HER, 3. Billi Bi/HER, 4. Asos/HER, 5. Rayban/HER, 6. Mango/HER

tøj, clothes, sommerkjole, sandaler