dispensor

Vi havde lånt dispensere af Acie, som vi havde fyldt op med vand og hyldeblomstsaft. Derudover havde vi købt paptallerkener og krus fra Meri Meri. De laver det fineste engangsservice med Liberty print. 

fest-i-have

Vi havde sat en pavillon op i tilfælde af regn, da vi havde planlagt at servere kagerne under denne udendørs.

instax-mini

En af pigerne fra min mødregruppe gav mig en virkelig god idé. Hun havde nemlig selv gjort det samme til sin datters dåb ugen forinden. Hver gæst skulle tage et billede med et polaroidkamera og dertil skrive en lille hilsen eller et ønske for fremtiden til Lily. Når hun bliver større, vil vi læse hilsnerne op for hende. Har man ikke et polaroidkamera, kan man tage billeder med et normalt kamera eller telefon og efterfølgende få dem printet ud som polaroider HER.

kagebord

Vi havde spurgt venner og familie, om de ville hjælpe os med at bage kager til dåbsfesten. Det blev derfor et stort og indbydende kagebord med en masse forskellige kager. Det gjorde det en hel del nemmere for os, at vi ikke skulle stå i køkkenet hele dagen før og bage og det var sjovt, at der var så mange at vælge imellem.

cake

Derudover tilføjede vi en af vores egne bryllupskager, som havde været i fryseren i over et år. Jeg ved godt, at traditionen er at spise den på sin første bryllupsdag, hvilket faktisk også var den dato, vi først havde sat for Lilys dåb. Det kunne dog ikke lade sig gøre, at holde det den dato, så derfor gemte vi den alligevel til hendes dåbsdag. Det sluttede ligesom cirklen. :) – Og den var faktisk stadig lækker.

helium-ballon

Derudover havde vi købt lyserøde heliumballoner, som vi satte op flere forskellige steder i hus og have. Det så virkelig fint ud. :) 

liapink-ballon

Mine søde nevøer og niece syntes ballonerne var vældig spændende og de fleste af dem endte desværre oppe i træet… :)

partytassle-guirlande

Derudover havde vi købt guirlander i nude og lyserød fra My Little Day. Det kan godt betale sig at undersøge udbyderne, for prisen for sådan én varierede fra 49 til 120 kroner for præcis den samme version. Hvis man er i god tid, kan de også erhverves billigt på Ebay – søg efter “tassel garland”.

balloner

Vi havde selv lavet blomsterbuketter af nogle blandede bundter, vi havde købt hos blomsterhandleren dagen forinden. En fin og billig måde at gøre det på.

sandwich

Vores sandwich blev serveret i trækasser, som vi havde købt i IKEA og skåret til i højden.

lilymus kongespil

Vi havde sat diverse havespil frem, som blev taget i brug i løbet af eftermiddagen. Heldigvis var vejret jo med os. :)

kaffevogn

Derudover havde vi som sagt også lejet en kaffevogn. Den faldt i vældig god jord hos vores gæster og det gav virkelig en hyggelig stemning og var et festligt indslag.

far

Hermed tredje og sidste dåbsindlæg i rækken. Flere af jer har stillet spørgsmål til pynt, mad, kager osv., så derfor tænkte jeg, det var et oplagt indlæg at dele med jer. Om man skal holde barnedåb, fødselsdag, bryllup eller noget helt fjerde, kan I måske bruge nogle af vores idéer. Det var en vældig hyggelig dag og selvom vi valgte at holde det hjemme og ønskede en så afslappet dag som muligt, havde vi gjort os umage med detaljerne, som I kan se ovenfor. :) Jeg håber, I kan bruge det til inspiration. Hvis I har andre idéer til festlige indslag, pynt eller andet, når man skal holde fest, er I mere end velkomne til at dele det i kommentarfeltet.