lily-babybreakfastlilyyoghurtmor-baby

Christoffer overraskede mig med morgenmad på sengen her til morgen. Det er noget af det bedste, jeg ved. Stille morgener med min lille familie. Og ved I hvad… Der bliver nu mulighed for mange flere stille morgener som disse, da det i dag er Christoffers første dag på barsel! Juhu… En dag som vi har set frem til i måneder. I og med at jeg er selvstændig, er det Christoffer der tager hele barslen, så han skal faktisk først starte igen til juni næste år! Det er helt vildt, at vi nu kommer til at have så meget tid sammen og jeg har sådan glædet mig. Glædet mig til at bruge tid sammen med ham og Lily, til at han kan lære alle hendes små signaler at kende på samme måde, som jeg gør. Til at tage ud og rejse. Ikke mindst har jeg glædet mig til, at vi sammen kan hjælpes om bloggen – til at lave nyt og spændende indhold og mere video. Det har uden tvivl været en udfordring at drive bloggen som vanligt de sidste uger, da Lily er langt mere vågen og kræver mere opmærksomhed, som jeg selvfølgelig hellere end gerne vil give hende. Jeg håber, det bliver nemmere nu, når vi er to om alting. Jeg glæder mig ihvertfald til nye eventyr. Kan I have en dejlig weekend, allesammen.