clinique-foundation

Indrømmet, jeg er blevet enormt doven til at bruge make-up, efter jeg har fået Lily. :) Dog har jeg i virkeligheden nu brug for det, som aldrig før. Det sætter nemlig sine spor på de mørke rande, når man ikke har sovet otte timer i streg i over tre måneder, haha… Jeg havde også pigmentforandringer, inden jeg blev gravid, men jeg skal da lige love for, at de blussede op, så snart testen viste to streger. Da jeg havde født, aftog de faktisk en smule ganske hurtigt, men dem jeg havde fra tidligere, er stadig synlige – både i panden og øverst på kindbenene under øjnene. Derfor er jeg ganske flittig til at bruge solcreme – selv om vinteren.

clinique-even-better-glowclinique-makeup

Clinique spurgte mig for nylig, om jeg ville teste deres nye foundation “Even Better Glow“. Jeg i forvejen glad for flere af Cliniques produkter, blandt andet deres airbrush concealer som jeg har brugt i hele 12 år, så derfor takkede jeg hurtigt ja. Den lød nemlig som et produkt, der netop ramte mine behov. Den indeholder nemlig både solfaktor 15 og lysreflekterende pigmenter, der som navnet antyder, får huden til at se strålende ud og minimerer synligheden af pigmentforandringer.

even-better-glow-clinique

Jeg foretrækker klart den type make-up, der får mig til at se ud som om, at jeg ikke har make-up på, men blot er en lidt smukkere version af mig selv. ;) – Det er netop, hvad denne foundation får mig til at føle. Altså en lidt mere frisk udgave af mit 29-årige jeg. Den er nemlig dejlig let i konsistensen, men dækker alligevel rimelig godt, uden man ser “malet” ud. Den indeholder desuden forskellige eksfolierende og lysnende ingredienser som C- og E-vitamin, der faktisk skulle minimere pigmentforandringer over tid. Jeg har kun brugt den en uge nu, så jeg er spændt på at se, om det får dem til at blive mindre tydelige. Uanset, er det en virkelig god foundation og den findes i intet mindre end 30 nuancer, så det burde være muligt at finde en farve, der passer perfekt til ens hudtone. Blot et lille tip.

foer-og-efter

Her kan I se min hud før og efter jeg påførte “Even Better Glow“. Selvom jeg synes, mine pigmentforandringer er ganske tydelige, var de faktisk svære at fange på “før” billedet. Ikke desto mindre er der rimelig stor forskel på “før” og “efter”, synes jeg. Den giver virkelig huden en fin og ensartet tone. Til højre har jeg ikke andet på end mascara og den nye foundation. Den er i øvrigt virkelig nem at påføre – perfekt når man som mig ikke orker at bruge så meget tid på make-up, haha…

{ Indlægget er udgivet i samarbejde med Clinique }