meandthemet3

Vi kender det allesammen… Man skal til fødselsdag, bryllup, barnedåb eller anden stor fest og i et desperat forsøg på at finde noget at tage på i sidste øjeblik, flår man tøj ud af skabet, hiver det over hovedet, flår det af igen… Sådan kan det fortsætte i minutter. Timer faktisk. Intet passer eller føles rart. Jeg har faktisk engang formået, at rode så meget lige inden jeg skulle gå, at Christoffer troede, der havde været indbrud, da han kom hjem – upsi! Det er heldigvis blevet bedre med årene, da jeg har fundet nogle items, som jeg altid ved fungerer, hvis jeg ikke ved, hvad jeg skal tage på.

Hvis I kender til problemet, skulle I tage at læse med videre. :) Der findes nemlig en webshop, som kan afhjælpe problemet. Den hedder Me & The Met og de bringer ud alle dage hele ugen helt gratis til ens dørtrin i 1-times intervaller. Så hvis man får tøjkrise kl. 17 lørdag aften, kan man altså skynde sig ind og bestille en kjole og få den leveret kl. 18. Det er sgu da god service. Tilbuddet gælder dog kun i storkøbenhavn, men bor man længere væk, kan det stadig betale sig at kigge forbi deres webshop. De har nemlig utrolig mange fine sager fra mærker som By Malene Birger, Bash, Lovechild og mange, mange flere.

Jeg har netop bestilt disse to kjoler fra henholdsvis Vanessa Bruno Athé og Ganni. Jeg er nemlig allerede inviteret til to julefrokoster i år, hvor de vil passe perfekt. Faktisk synes jeg også, de begge ville være fine til et par flade ankelstøvler og en stor striktrøje til hverdag. Har I nogle julefrokoster i kalenderen og i så fald – ved I hvad I skal have på?

indlægget er udgivet i samarbejde med Me & The Met

ganni-kjolegannisort-kjoleblack-dress