INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

God eftermiddag og glædelig onsdag. Her er et par billeder af gårsdagens outfit. Min go-to uniform i øjeblikket – mom jeans, en trenchcoat og normalt ville jeg style det med sneakers, men i går havde jeg bare fødder for første gang i år. :) Så dejligt. Det var dog ikke de mest praktiske sko, så jeg måtte lige se mig for, da jeg listede rundt ude i huset i går.

Det er stadig én stor byggeplads, men de er begyndt at bygge op derude frem for kun at rive ned, så nu er badeværelsesgulvet næsten støbt færdig og inden længe begynder de at lægge fliser. Det har været enormt svært at vælge fliser og ikke mindst placeringen af dem, så det bliver spændende at se det komme til live snart. I det hele taget er der så mange beslutninger der skal træffes hver eneste dag i huset – det er klart det sværeste ved denne renoveringsproces, synes jeg. Pyha… Men sikkert også lærerigt for to ubeslutsomme typer som os. :) I aften skal min mor passe ungerne med overnatning, så skal vi ud i huset igen og tage flere beslutninger, haha… Jeg håber, I får en rigtig skøn eftermiddag.

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. Monki/HER, 3. H&M/HER, 4. H&M/HER