boozt-rabatkode

Indeholder reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER

Hvis I endnu ikke har købt alle julegaverne af den bløde slags eller blot mangler noget nyt kluns til jul eller nytår, så er det om at spidse ører… Det er ikke særlig mange dage siden, at jeg delte en rabatkode til Boozt, men lige her inden jul, har jeg fået mulighed for at dele en rabatkode med jer, der giver 20% hos på ALLE kjoler, overdele og nederdele. Koden gælder kun til og med i morgen d. 16. december, så det er om at være hurtig, hvis man vil nå at klikke noget hjem. Rabatkoden er “christina” – tryk HER for at se hele udvalget. Man kan også få en af mine nye yndlingskjoler med rabat HER. Jeg plejer at sætte et bælte i taljen, så den får lidt mere facon.

Man skal købe for minimum 599 kr. og koden gælder på stort set alle mærker på nær Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Mango, Odd Molly, Samsøe & Samsøe, Masai, BOSS, Calvin Klein, 3.1. Phillip Lim og Barbour og på udsalgsvarer. Ovenfor er nogle af de ting, som jeg selv lurer på. :) Happy shopping!