ebay-goodiesebay-scoop

Før i tiden delte jeg ofte indlæg med ting og sager jeg fandt på Ebay. Det var en form for føljteton her på bloggen ved navn “Ebay Goodies” – nogen der kan huske det? :) Idéen spredte sig dog i blogland og til sidst synes jeg, det var lidt kedelidt at blogge om, når det blev kopieret på kryds og tværs på alle mulige blogs. Der startede sågar blogs op i samme navn “Ebay Goodies”. Jeg tog det som et kompliment, men man må jo forny sig lidt og jeg droppede derfor Ebay indlæggene.

Det betyder dog ikke, at jeg ikke længere køber ting på Ebay. I løbet af de sidste par måneder, er faktisk I flere der har spurgt, om jeg ikke vil begynde at dele mine fund igen. Så når jeg finder noget, jeg synes er særlig fint, vil jeg derfor fremover smide det på bloggen. Forleden modtog jeg f.eks. disse stjerneøreringe. De koster ikke en pind og kan findes lige HER i både guld- og sølvfarvet. Husk at købe to styks, da prisen kun er for en enkelt. Jeg havde ikke set det i første omgang og blev derfor lidt overrasket, da jeg kun modtog én. :) Er I selv faldet over noget godt på Ebay for nylig?