little-moments

Pip pip… Jeg er her altså endnu. :) Jeg har bare haft lidt mere travlt end sædvanlig, da jeg har sådan cirka tusind projekter, der skal eksekveres og afsluttes, inden vi tager til Thailand om to uger. Hvorfor skal man altid styrte rundt, inden man skal ned og slappe af? Haha… Sådan er det ihvertfald ofte for mig. Jeg har noget indhold, der skal laves klar og så er jeg også igang med flere forskellige projekter, som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg kan sige så meget, at det ene er noget, man kan hænge om armen og det andet er noget, man kan læse i… – Hint hint. :)

Efter Christoffer og jeg havde klaret dagens “opgaver”, gik vi en tur med Lily på Østerbro i det fine snevejr. Det var første gang, at Lily oplevede sne og det var virkelig sjovt at se hendes reaktion. Hun lå i barnevognen og da vi skubbede kalechen ned, kiggede hun op, smilede stort, åbnede munden og lod snefnuggene ramme sin tunge. Det var så sjovt at se. Vores søde lille pige, som snart ikke er så lille endda. Vi spiste sen frokost på Vandkunsten – deres “Avocado mousse” sandwich kan varmt anbefales. Hvad får I weekenden til at gå med? ♡