sundownlight-chaindress4l3a6728-2sandals

Seriøst… Se lige den lille grinebider. ♡ Hun er i forvejen en meget glad og sjov lille pige, men på denne ferie er det altså next level. Hun griner og smiler dagen lang. Det er SÅ dejligt at opleve. :) Vores søde lille Lily. Hun bliver også underholdt fra morgen til aften af os alle fire, der står i kø for at lege med hende, haha…

Vi bor på det dejligste lille sted på Koh Chang lidt udenfor White Sand Beach. Her er virkelig fredeligt og hyggeligt, men her til aften tog vi et smut ind til byen for at se, hvad den havde at byde på. Der var virkelig kaotisk i forhold til, hvad vi kommer fra, men dejligt at få lidt af stemningen fra byen og ikke mindst den smukkeste solnedgang med. Jeg var hoppet i en flagrende grøn silkekjole og et par rosa sandaler. De er virkelig behagelige de sandaler og kan varmt anbefales… Det er trods alt forår inden alt for længe. ;)

To fun facts fra i dag:
1. Et firben havde plantet sig i loftet lige over vores bord, da vi skulle spise aftensmad, og tror I så ikke, at den så sit snit til at lave en kæmpe klat lige ned i mit menukort! Kunne I lige se for jer, at den havde ramt ned i min “red curry” uden jeg havde opdaget det! Oooh my…
2. Lily tissede i sin uv-dragt uden ble under, da Christoffer havde hende på armen, og det ramte på mystisk vis direkte ned i et yatzy-bæger, der stod på bordet… But how?

Reklame links: 1. To Be Adored HER, 2. Asos HER, 3. South Beach HER, 4. Na-kd HER

asos