estee-lauder-advanced-night-repair

Det er utroligt, så hurtigt man vænner sig til ferielivet. Afslapning, strandture, leg i skyggen, masser af is, eftermiddagslure, ingen make-up og så videre. Det er SKØNT. Vi har været afsted i en hel uge nu og dagene er fløjet afsted. Sådan er det jo, når man har det sjovt, men specielt med en lille med på tur, går tiden ekstra stærkt. Som min mor altid siger: “Det er den mindste, der sætter farten” – og det har hun ret i. Hvis Lily er sulten, træt eller noget helt tredje, er hun jo altid førsteprioritet. Her i varmen er der også et par ting at tage højde for, da hun ikke kan klare at være for meget ude mellem kl. 12 og 15. Jeg tænkte, I måske ville synes det var sjovt at høre, hvordan vores dag hernede typisk ser ud.

estee-lauder-night-repair-advanced

Kl. 08-09: Lily har været plaget lidt af jetlag, men er ved at finde en rytme, så nu vågner hun først omkring 07.30, så det passer med, at vi klæder hende på, laver grød klar og mødes med min mor og moster og spiser morgenmad i restauranten på hotellet. Typisk bestående af frisk frugt med müesli, yoghurt og honning, haps.

Kl. 09-11: Enten tager vi et dyp i poolen, går en tur på stranden eller hygger i aircondition på værelset. Det er bare om at prøve at udnytte timerne, hvor solen står lavt på himlen. ;)

Kl. 11-12: Lily tager sig normalt en lur på dette tidspunkt og jeg falder af og til i søvn med hende. Det er seriøst det hyggeligste at tage en morfar med sådan et lille menneske. Ellers bruger jeg tiden på at få blogget, svaret på mails og den slags.

estee-lauder-serum-night-repair

Kl. 12-15: Når solen står højest på himlen, er vi altid i skyggen med Lily. Noget af tiden bruger vi på at spise frokost og ellers står den på hygge i skyggen med legetøj, yatzy spil og mango shakes. ;) Min mor og moster er også søde til at agere barnepiger, så jeg kan blogge lidt og Christoffer få tid til at læse en bog og den slags. Andre dage har vi været på tur i dette tidsrum, hvor Lily ligger i sin klapvogn med uv-filter.

Kl. 15-17: Mere afslapning og hygge ved pool og strand, aaah. Nu står solen så lavt, at man godt kan være ude, uden at blive totalt forbrændt på nul komma fem. Lily får uv-dragt og hat på og vi andre smører os ind i faktor 30 eller 50. Lily tager sig også en lur i dette tidsrum på omkring en times tid.

Kl. 17-18: Omklædning og bad. Det er virkelig dejlig nemt at gøre sig klar, da jeg sjældent bruger make-up, når jeg er på ferie og bare lader håret lufttørre. Til gengæld holder jeg stadig fast i min morgen- og aftenrutine, når det kommer til hudpleje… Det er her den brune lille flaske, kommer ind i billedet.

estee-lauder-advanced-night-repair-serum

estee-l

Jeg dyrker ikke solen, men uanset hvor meget tid, man bruger i skyggen, får man stadig sol og skal passe på. Huden har tendens til at udtørre en smule, når man er i solen og bader dagligt i salt og klor og her er Advanced Night Repair Serum” fra Estée Lauder altså formidabel til at afhjælpe tørheden, give fugt og genopbygge over natten. Den indeholder blandt andet en såkaldt anti-forurenings-teknologi, som mindsker fremkomsten af synlige skader fra f.eks. uv-stråler. Desuden giver den en rigtig flot glans i huden, som altså er ret klædeligt, når man ikke har make-up på. Den er virkelig lækker, hvis I spørger mig og det er jeg ikke helt alene om at synes. Den sælger nemlig intet mindre end otte styks i minuttet verden over. Vildt nok, ikke? :) Her på ferien bruger jeg den hver aften, efter jeg har renset huden med “Advanced Night Micro Cleansing Foam” for rester fra solcremen. Det føles ret luksus. ;)

Kl. 18-20: Omkring kl. 18 mødes vi mødes vi med min mor og moster og spiser aftensmad. Vi bor lidt afsides, så derfor spiser vi altid på hotellets restaurant. Heldigvis laver de noget af det bedste thaimad, jeg længe har smagt og menukortet er enormt, så det er slet ikke et problem.  Jeg tror aldrig, jeg bliver træt af thaimad, mums!

Kl. 20: Godnat til Lilymusen. Efter hun har vendt rundt på døgnet, er hun blevet overraskende nem at få til at sove og er flere gange slet ikke vågnet i løbet af natten. Wiiiin! Håber det fortsætter i Danmark, haha… Når hun er blevet lagt, sidder vi ofte ude på terrassen foran vores hytte og spiller yatzy og kort eller også får jeg blogget lidt, mens Christoffer læser. Efter et par timer eller tre er det på hovedet i seng. ;)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Estée Lauder