selvbruner-yves-rocher-modeblog-@2x

– Get the self tanner products from Yves Rocher HERE – 

Sommeren venter lige rundt om hjørnet og vi skal snart vise vores blege stænger frem. De seneste par år har jeg været utrolig påpasselig med solen, da jeg har været så uheldig at få nogle pigmentforandringer i ansigtet, som kommer til syne, hvis jeg går ud i solen. Min hudlæge har fortalt mig, at det nok skal gå væk, men det kræver, at jeg bruger solcreme og holder mig i skyggen så vidt som muligt. Jeg gik også med solhat det meste af sommeren sidste år – se bare HERHER og HER. ;)

Selvom jeg ikke dyrker solen, er det rart at have lidt farve. Derfor er jeg stor tilhænger af selvbrunerprodukter i sommerperioden og bruger det gerne 1-2 gange om ugen for at holde farven ved lige. Det kan nemlig være en anelse grænseoverskridende at hoppe i de korte gevandter, når ens ben er så hvide som sne.

Da jeg første gang var kampagnemodel for Yves Rocher for nogle år siden (HER), fik jeg virkelig øjnene op for deres produkter og mange af dem har haft en fast plads på mit badeværelse lige siden – herimellem deres selvbrunerprodukter. En af de ultimative favoritter er deres “Autobronzant Spray”. Den trænger hurtigt ind, fedter ikke og giver en flot og jævn farve. Ovenfor kan I se resultatet efter én påføring.

Inden man påfører en selvbruner er det en god idé at peele huden dagen forinden. Hvis man gør det dagen forinden, kan huden nemlig nå at “falde til ro”, efter man har fjernet alle de døde hudceller og resultatet bliver derfor mere jævnt og ensartet. Jeg kan varmt anbefale denne body scrub “Gommage scrub” fra Yves Rocher, som er lavet på knuste abrikoskerner. Den dufter skønt og er virkelig effektiv.

Resten af maj måned kører Yves Rocher en kampagne, hvor man kan få både selvbrunerspray, body scrub og “Sun Vitamins” (et kosttilskud der gør huden klar til solen) i én samlet pakke. Hele pakken fåes til en pris af 139 kr HER (normalpris 373 kr) og endda med fragtfri levering. Man betaler først når man modtager (vedlagt faktura). Et temmelig godt tilbud, må man sige. Så hermed er tippet givet videre. God tirsdag, piger! ;)

{Indlægget er sponsoreret og udgivet i samarbejde med Yves Rocher}

yves-rocher@2xyves-rocher-selvbruner-@2x
line@2x
Summer is just around the corner and very soon it’s time to show off our white legs, gasp! The past few years I have been very careful with the sun, since I have got some pigmentation in my face, which appears, if I go out in the sun. My dermatologist told me that it will go away eventually, but I have to stay out of the sun as much as possible.

Because of that I often use self-tanner products to achieve that lovely sun-kissed colour during Summer. I have been using Yves Rochers self-tanner products frequently throughout the past few years and one of my absolute favorites is their “Autobronzant Spray”. It absorbs very quickly, is non-greasy and gives a nice and natural colour. Above you can see results after one application.

Before applying a self-tanner it’s a good idea to use a body scrub the day before to remove dead skin cells and to achieve a nice an even result. I highly recommend this body scrub “Gommage scrub” from Yves Rocher, which is made of crushed apricot kernels. It smells wonderful and is really effective.

The rest of May Yves Rocher is running a campaign (HERE) where you can get both self-tanning spray, the body scrub and some “Sun Vitamins” for only DKK139 + free delivery. A pretty good deal, if you ask me. Just a small tip. Have a great Tuesday, girls! ;)

modeblog1