4l3a8539

Christoffer og jeg har brugt et par dage på at rydde op i alt hvad vi ejer og har. Lige fra køkkenskabe og skuffer til sko og tøj. Det er virkelig rart, at have et overblik igen. Jeg arbejder jo hjemmefra og jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke kunne koncentrere mig om at arbejde, fordi lejligheden hele tiden rodede. Vi ryddede kun op på overfladen og smækkede ellers skabene i, så tingene ikke faldt ud. Overdrevet, men lidt rigtigt. ;) Det er virkelig rart at være til bunds i det nu og inden længe smider jeg en hel masse til salg online. Jeg skal også have booket en loppestand, men det må komme senere…

daniel-wellington

Når jeg rydder op i garderoben, foregår det cirka således… Jeg lægger ting fint på plads og Lily åbner skufferne og hiver det ud, haha… Livet med en snart 10-måneder gammel baby. <3

4l3a86034l3a8577

Apropos tøj og tilbehør… Jeg vil tippe jer om, at Daniel Wellington kører en kampagne i øjeblikket, hvor man får en ekstra rem med ved køb af et ur. Jeg synes, det er ret smart at man nemt og hurtigt kan ændre udtryk på et ur ved blot at skifte remmen. Kampagnen gælder indtil d. 24. april og med koden DUEHOLM får I 15% på alt hos Daniel Wellington. Jeg håber, I kan bruge tippet. Hav en dejlig søndag, allesammen.