family

Min lille familie ♡

skilt-festkager-foedselsdag

Tøset kagebord – både min mor og jeg havde lavet kager.

sandwichtipi

Vi havde lavet et lille børnehjørne til de mindste

baby-buffet

…Og en baby-buffet med boller, frugt, smoothies og pandekager. 

1-aar-foedselsdagkongespilbabyblomsterbirthdaygaver

Tænk at være så begavet i en alder af 1 år

dispensorbaby

Åh, sikke en dejlig dag det var i går, da vi fejrede vores lille Lilys 1-års fødselsdag. Flere af jer gættede rigtigt mht. lokation – det var Dansk Vincenter, hvor vi også blev gift. Det vækkede så mange minder, at være der igen og der var noget helt specielt over at fejre to så store begivenheder under samme tag. Under vinrankerne. Vi havde inviteret den nærmeste familie og venner til fødselsdag. Vi var omkring 45 mennesker i alt med både voksne, børn og babyer. Vi havde egentlig inviteret til boller og kage, men for at gøre det nemmere for os selv, endte vi med at bestille en masse sandwich i stedet for at bage 100 boller. Med hjælp fra min søde mor lavede vi desuden en masse kager og en lille baby buffet til de mindste. :) Det var simpelthen så hyggeligt.

I dag er det Lilys rigtige fødselsdag. Det lyder kliché, men dette første år er simpelthen fløjet afsted. Når jeg tænker tilbage på de første døgn, føles det ikke som særlig længe siden og samtidig er der sket så meget i løbet af de sidste tolv måneder. Hendes egen personlighed skinner virkelig igennem nu og hun kan så mange ting. Hun har taget sine første skridt og siger små ord som “vov vov” og allervigtigst “mor”. ;) Kære Lily, tillykke med fødselsdagen. Jeg føler mig så heldig, at være din mor.