Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Jeg har sådan glædet mig til i dag… Jeg kan nemlig endelig vise et smugkig på et designsamarbejde, som jeg har arbejdet på gennem det sidste halvandet års tid. Et samarbejde som har krævet lidt mere af mig end normalt, da jeg til at starte med var helt på udebane. Jeg har researchet, testet, finjusteret, designet og redesignet for at komme i mål… Og nu kan jeg endelig dele det med jer. :)

Jeg er nemlig endnu engang teamet op med det danske taske og accessoryfirma, Markberg, og designet en ny taske. Jeg har designet en hel del tasker for dem efterhånden, men denne gang er det ikke en helt almindelig slags… Eller rettere – det kan den også være, men derudover har den en anden funktion. Det er en form for to-i-én taske, kan man godt sige. Jeg begyndte på projektet, allerede inden Lily kom til verden. Kan I gætte, hvad det drejer sig om? :) På tirsdag bliver den lanceret og jeg glæder mig utrolig meget til at vise jer resultatet.