blonde-hairmaxidressmor-og-datterfloral-dressbaby-et-aarmin-pigebag

Reklame link: Kjole/H&M HER

Godaften allesammen. Christoffer kom hjem fra New York i dag og det er simpelthen så dejligt at have ham hjemme igen. Både fordi jeg selvfølgelig havde savnet ham og fordi vi nu er to til at tage os af Lily – indsæt selv smiley med sveddråbe for panden, haha… Det har været mega hyggeligt at være alene med hende. Vi har tøsehygget og jeg har nydt at have hende for mig selv. Samtidig er hun både i et tigerspring, har undværet sin far i mange dage og er lige startet vuggestue. Det har godt kunne mærkes. Hun er f.eks. svær at få til at sove i øjeblikket. Nogen tricks til at putte en 1-årig? :) Haha… Det kan tage mere end halvanden time i øjeblikket og jeg synes, vi har prøvet alt muligt.

Billederne her tog vi i går aftes, da vi var oppe og besøge min søde mor. Kjolen fandt jeg i H&M forleden – så fin og feminin. Jeg havde tilsat et chunky læderbælte og flade sandaler for at tone outfittet lidt ned og gøre det mere hverdagsagtigt. Den er udsolgt online, men findes i en anden fin farve, som jeg har linket til ovenfor. Kan I have en dejlig aften.