instagram

1. Strikkeopskrift til “Sorbet cardigan” af @millefryd_knitwear. Min mor er super dygtigt til at strikke og har lært mig det flere gange, men på en eller anden måde, hænger det bare ikke fast… Det er ikke som at lære at cykle – man skal holde det ved lige. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil rigtigt igang og hvad er mere oplagt end at starte med en lille trøje til Lily? Jeg har købt garn og mønster til denne fine cardigan – blot i andre farver. Wish me luck. :)

2. @sincerelyjules inspirerer mig gang på gang med sin afslappede og cool stil. Blandt andet har hun inspireret mig til at binde fine tørklæder i håret som her. Det pifter ethvert outfit op, synes jeg. :) Jeg har netop købt et virkelig sødt tørklæde. – Et ret specielt ét, som Lily skal arve. Jeg skal nok vise det snarest.

3. Søde og finurlige tegninger spottet hos @pourquoidk. Jeg får selv helt lyst til at hive tegnegrejet frem igen. Da jeg var yngre, tegnede jeg nærmest hver eneste dag. Elsker at tegne – jeg glemmer bare at tage mig tiden til det i øjeblikket. :)

4. De sødeste små senge fra @bonetetbonet. Jeg er faktisk i tvivl, om de er til børn eller dukker, men de er virkelig nuttede. Sådan én kunne jeg godt drømme om til Lily, når hun bliver lidt ældre, hvis ellers den kommer i hendes størrelse. Den rammer snart deres lager, skriver de.

5. Jeg opdagede for nylig mærket, @mayol_jewelry. Det er to piger, der står bag, som sidder og laver smykkerne i Grækenland. Helt klart værd at tjekke ud.

6. Apropos plantebaseret mad – @englerod inspirer mig ofte til nem og lækker aftensmad. Her tortillas med mexi-deller. Mums… Det må prøves inden længe.

7. @aliceangeliquevejen har jeg efterhånden fulgt et stykke tid. Vi har næsten jævnaldrende døtre og så er de netop ved at være færdige med at bygge hus. Lige præcis den type hus, som vi selv drømmer om at bygge. Det er så hyggeligt at følge byggeprocessen, hendes søde datter og ikke mindst savle over alle de fine sager, hun køber. :) Hun den vildeste garderobe, tør jeg godt afsløre.

8. @mortilmernee har den hyggeligste profil og de fineste billeder. Efter at have fulgt med, da de var i Schweiz i sommers, er den destination rykket højt op på min bucket-liste. Der ser simpelthen så smukt ud.

9. De meste perfekte Levi’s jeans. Den vældig pæne bagdel tilhører @nickysmol, hihi… Hvilke butikker forhandler lige præcis disse jeans? Nogen der ved det? :) Sådan et par kunne jeg godt bruge i min basisgarderobe.