chanel-backpack-leatherternet-jakkeknit-dresschanel-backpackstrik-kjole

Indeholder reklame links: kjole/Mango HER, blazer/Zara (lignende HER), sneakers/Tommy Hilfiger (lignende HER), rygsæk/Chanel, solbriller/Le Specs HER

Godaften allesammen. Har I haft en dejlig søndag? Vi har været til barnedåb det meste af dagen og nu står den på afslapning i sofaen og film… Vi skal se dokumentaren “Food choices”. Jeg synes, de er så spændende den type dokumentarer omkring plantebaseret kost, hvad det gør ved kroppen og miljøet… Som I måske husker, var det dokumentarfilmen “Forks over knives”, der sidste år gav os lyst til at prøve at spise vegansk hele oktober måned. Og vi har faktisk spist hovedsagligt plantebaseret herhjemme lige siden med få undtagelser så som ost, chokolade og den slags. Er det stemning for, at jeg deler opskrifter på noget af det mad, vi laver herhjemme? Så må I sige til. :)

Ellers ville jeg egentlig bare tjekke ind for at vise jer gårsdagens outfit, fra da Christoffer, Lily og jeg var et smut inde i byen. Jeg var hoppet i en ny kjole, som jeg købte på Mallorca, en oversize blazer og sneakers. Jeg kan ret godt lide at mikse kontraster som her med en pæn kjole og casual sneakers. :) Det toner ligesom kjolen lidt ned og gør det hele mindre “pænt”. Kan I have en rigtig dejlig aften. ♡