4l3a9745-2christian-dior-mitzah

Jeg har en svaghed for søde, små accessories. Lige fra smykker og tasker til hårklemmer og nøgleringe. Jeg synes, det er detaljerne i et outfit, der sætter prikken over i’et. Lige i øjeblikket har jeg en ting for tørklæder. Jeg synes, de kan bruges på så mange forskellige måder – bindes om hovedet, på en taske, omkring halsen, rundt om håndleddet eller en hestehale.

Forleden faldt jeg over et ret specielt tørklæde. Det er fra Dior og findes med alle bogstaver i alfabetet. Sådan et fint silketørklæde går aldrig af mode, så jeg bestilte det med bogstavet L for Lily, så hun kan arve det en dag. Indtil da låner jeg det og tænker på hende, hver gang jeg tager det på. :) Jeg synes, det pynter ret fint i en knold som her tilsat et par simple Levi’s jeans og en chunky striktrøje. Der skal ikke meget til at peppe et hverdagsoutfit op. Nedenfor har jeg linket til nogen fine og budgetvenlige alternativer, som jeg også er fristet af at klikke hjem.

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

scarfs