[youtube width=”765″ height=”500″]http://youtu.be/0Iw4wTlm4Mw[/youtube]

Jeg har altid været fascineret af det årlige Victoria’s Secret show. Det er storslået og altid virkelig underholdende. Derudover kan man ikke lade være med, at blive fascineret og inspireret af de smukke modeller med de tre meter lange stænger og det smukke undertøj og kostumer. Showet fandt faktisk sted i går og jeg glæder mig til, at det bliver offentliggjort. Fra Danmark havde vi Josephine Skriver med på catwalken. Hun er efter min mening en af Danmarks smukkeste modeller. Ovenfor kan I se en lille video af, hvordan castingen til showet foregår.

Her kommer 5 sjove facts omkring showet:

– Det tager hele ni måneder at planlægge et show med en stor mængde designere, syersker og store beslutningstagere.

– Det første budget til Victorias Secret show var på 120.000$ i 1995, mens det i 2013 steg til 12.000.000$. Vildt ikke? Men man forstår det jo godt, når man tænker på alle de påsyede Swarovski krystaller, de store sangere der kommer og optræder og så selvfølgelig alle topmodellerne. 

– Victoria’s Secret har en specifik standard for deres modellers højde. De booker aldrig en model der er lavere end 179cm.

– Dronningen af showet er englen, der får lov til at bære Victoria’s Secret Fantasy Bra til en værdi af 10 millioner dollars. I 2013 var det Candice Swanpoel der fik æren og bar en bh i 18 karat guld med mere end 4000 rubiner, safirer og diamanter.

– Ikke alle Victoria’s Secret modeller bærer vinger. De skal tjene titlen “Angel” før de får æren.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I have always been fascinated by the annual Victoria’s Secret show. It’s always really fun to watch and you can’t help being fascinated by the beautiful models with the three meter long lengs and the beautiful lingerie and costumes. The show actually took place yesterday and I am looking forward to see it. From Denmark we had Josephine Skriver on the runway. She is in my opinion one of Denmark’s most beautiful models. Above is a video that shows the casting before the show.

modeblog