famlieoutfitbrunch4l3a0060

Godmorgen med jer. ♡ Har I haft en dejlig weekend? Måske slappet på sofaen med fredagsguf og en film? Været en tur forbi et loppemarked? Eller ude og svinge træbenet? For én gang skyld synes jeg, at weekenden føltes lang – på den gode måde. Måske fordi vi havde planer fra start til slut.

Vi nåede både ud og prøve ny autostol til Lily, en tur i Ikea, have besøg af et vennepar, hvor vi serverede vegansk brunch og til fødselsdag hos mine to nevøer. Lilys fire fætre og kusine forguder hende virkelig – og det er helt klart gengældt. De løb rundt og legede udenfor og havde en fest – lige indtil Lily snublede og tog et dyk ned i asfalten med panden først, av! Vi sluttede weekenden af med at gåtur i Fælledparken og hjem og lave pandekager. Sådan en dejlig weekend. :) Håber også jeres var god. Hvad har I brugt den på?