sweaters

Reklame links: 1. & Other Stories HER, 2. & Other Stories HER, 3. & Other Stories HER, 4. Ellos HER, 5. Y.A.S. HER, 6. Filippa K HER, 7. Vero Moda HER, 8. Pieces HER, 9. & Other Stories HER, 10. Filippa K HER, 11. & Other Stories HER, 12. Y.A.S HER

Hvis der er én beklædningsdel, jeg kunne købe mig fattig i, må det være striktrøjer. Heldigvis har jeg en mor, som har leveret en del smukke hjemmelavede sweatre og så har man jo næsten ikke lyst til at gå i andet. :) Men jeg bliver nu alligevel fristet hvert eneste år, når butikkerne bugner med lune trøjer. Jeg har fundet 12 styks, som gerne måtte finde vej til min garderobe. Specielt overvejer jeg, om jeg skal klikke DENNE  hjem, som jeg har kigget på længe, eller DENNE som også ser super lækker ud – jeg tror, at den ville gøre sig godt over en feminin kjole eller nederdel for at skabe lidt kontrast.