hus

Som jeg sagde for nylig, så er vores husdrøm sat lidt på stand-by. Jeg tror ikke, vi er helt klar endnu… Drømmen lever dog stadig og skulle det rette hus eller den rette grund dukke op, kan det da godt være, at vi slår til, men vi har ikke travlt. Hvis vi en dag skulle flytte i hus, er den største drøm lige nu at bygge det fra bunden. Vi kunne godt tænke os at bygge et hus i gammel stil med masser af charme – højt til loftet, stuk, sildebensparket, høje paneler og den slags, men nu må vi se, hvor langt budgettet rækker. :) Samtidig skulle det være miljøvenligt og bruge så lidt energi som muligt.

Vi drømmer om et klassisk hvidt hus med sort tag og vi har faktisk allerede været i dialog med et par husfirmaer. Desværre er der den udfordring, at ingen vi har talt med bygger huse med mansardtag – I ved den type tag, som ikke bare går skråt op, men har et knæk, så man får mere plads på 1. salen. I plejer at være så gode til at hjælpe. Har I hørt om nogen, der bygger huse med mansardtage? Det er jo rart at vide, hvis den rette grund pludselig skulle dukke op en dag. :)

Photo credit: Pinterest & @nadialassen