frakke-ternblogger

Godaften piger. Jeg håber, I nyder weekenden. Vi har været et smut i Helsingborg med min storebror, svigerinde og tre nevøer i eftermiddag. De kendte en super hyggelig lille legeplads lige på den anden side af sundet, hvor vi tilbragte eftermiddagen med gyngeture, fangeleg og min brors hjemmelavede teboller. Vi nåede også at gå en lille tur i byen, få lidt mad og varm kakao. Kan altså anbefales med sådan en lille smuttur. :)

I øvrigt vil jeg sige mange tak for jeres feedback på forrige indlæg – så fedt at få input til nye indlæg. Én af de ting I efterspurgte, var flere outfits, så lad os starte med dagens første sæt tøj. Grunden til at jeg siger “første” er, at jeg hurtigt måtte erkende, at det var hverken praktisk eller varmt nok til at gå på legeplads, haha… Så jeg måtte skifte, inden vi tog afsted. Jeg har linket til det hele nedenfor. Hav en skøn aften.

Reklame links: 1. Morgan HER, 2. Weekday HER, 3. Levi’s HER, 4. Selected Femme HER, 5. Zara HER

black-friday