black-friday

Indlægget indeholder reklame links – de er markeret med *

1. H&M HER*, 2. Ganni HER*, 3. Ganni HER*, 4. H&M HER*, 5. Gina Tricot HER*, 6. New Balance HER*, 7. Flattered HER*, 8. Asos HER*, 9. Ba&sh HER*, 10. Filippa K HER*, 11. H&M HER*, 12. Gina Tricot HER*, 13. Flattered HER*

Det kan næppe være gået nogens næse forbi, at det er Black Friday i dag. Stort set alle butikker har en eller anden form for udsalg enten kun i dag eller hele weekenden. Jeg har samlet et nogle lækre basisfavoritter i denne collage. Noget af det jeg nemlig synes, man med fordel kan købe på udsalg er simple basisstyles, som kan kombineres med alt andet i garderoben. Holder man sig fra de trendbaserede items, undgår man at lave fejlkøb, som går af mode om et par måneder.

Nedenfor kan I finde links til nogle af de webshops med bedst rabatter. Jeg har klikket lidt forskelligt tøj og legetøj hjem til Lily – det er svært at styre sig med alle de fristelser, men jeg forsøger ikke at blive revet med og køber kun de ting, som vi alligevel ville have købt. Jeg ærger mig dog lidt over, at vi havde glemt alt om Black Friday, da vi købte ny autostol for bare en måned siden. For det er netop i dag, man burde købe de dyre ting, man står og mangler. Har I selv noget i sigte? Eller bruger I black Friday til at klikke julegaver hjem i god tid? Hvis I er faldet over andre gode rabatter, må I endelig dele. :)

ASOS (HER)* der er 20% på alt med koden HELLO20 – selv på nedsatte varer.
Me & the MET (HER)* 25% på en masse varer med koden FRIDAY.
Nelly.com (HER)* de har nye tilbud hver time.
Na-kd (HER)* 30% rabat på alt med koden BLACKWEEK – bortset fra udsalgsvarer og et enkelt samarbejde.
Gina Tricot (HER*) nye tilbyd hele weekenden. Lige nu er der 30% rabat på et køb.
Filippa K (HER)* 25% rabat hele weekenden.
Moodings (HER)* 25% på stort set hele sortimentet.
H&M (HER)* 20% rabat på alt.
Babyshop (HER)* op til 50% rabat.
Ovellie (HER)* 15% på alt.
Molly & My (HER)* op til 80% rabat på udvalgte varer.
Flattered (HER)* 20% rabat med koden BLACK.