privat-middagfamiliemiddagprivate-dining

I søndags holdt jeg fødselsdag for min nærmeste familie. Lidt forsinket, men vi var syge i den weekend i november, hvor jeg først havde inviteret, så den blev udskudt. Men det var faktisk lidt held i uheld for i mellemtiden blev jeg spurgt, om jeg ville teste et nyt koncept, som ikke kunne have været mere oplagt til anledningen…

familiemiddag-derhjememprivat-middag-derhjemme

Det hedder Chefmade og er en platform for “private dining”, hvor man kan booke kvalitetsrestauranter fra hele landet, som kommer hjem til én med maden. Det fede ved det her koncept er, at man får kokken med! Man behøver derfor ikke hverken lave mad, servere eller rydde op i køkkenet efter madlavning – for kokken står for hele baduljen. Der er alt lige fra Michelin restauranter til nordiske og japanske – altså lidt for enhver smag og pengepung.

chefmade-middag

Det var simpelthen sådan en dejlig eftermiddag, vi havde i søndags. Christoffer og jeg havde ryddet halvdelen af stuen og gjort plads til et langbord. Man må jo udnytte den plads, man har. ;) Vi fik en den flinkeste kok ud fra The Balcony – en restaurant der ligger i Odense, som er spået til en Michelin stjerne. Det var virkelig rart ikke at skulle stresse rundt og lave mad, før gæsterne kom, men jeg faktisk bare kunne bruge tiden på at gå og dække et hyggeligt bord, pynte op og nusse lidt rundt. Det har jeg aldrig prøvet før, haha.. Vi plejer altid at styrte rundt i sidste sekund. Det var rart, at kunne slippe værtsrollen, selvom man var hovedpersonen, læne sig tilbage, hygge sig med sine gæster og endda komme ud til et opryddet køkken efterfølgende.

privat-kokprivat-chef

Jeg havde bedt om at få serveret hovedsagligt vegetariske retter og en smule kød & fisk, så der var lidt for enhver smag. Det hele blev serveret som “social dining”, så vi kunne sidde og dele ved bordet. Jeg elsker den slags middage – det virker bare lidt mere afslappet og hyggeligt. Maden var fuldstændig fantastisk. Den blev serveret i tre omgange – forret, hovedret og dessert med mange retter under hver servering. Det var virkelig, virkelig lækkert og der var kælet for detaljen. Lige fra laks med citron og den lækreste creme og hjemmelavede dumplings til forskellige lækre salater, and med trøffelpesto, hjemmelavede små brød i forskellige varianter og meget meget mere. Jeg tror næsten, at billederne taler for sig selv. :)

middagdessert

GIVEAWAY: Nu kan én af jer også vinde lignende Chefmade oplevelse hjemme hos jer selv. Altså en middag for 8 personer med egen kok fra restauranten The Balcony. Det eneste I skal gøre for at deltage er at smutte ind på The Balconys profil HER og fortælle mig i kommentarfeltet i dette indlæg, hvilken type menu, I helst vil have serveret, hvis I vinder.