nyhavnoutfitdaniel-wellington-ururdaniel-wellingtonGodaften allesammen. Håber I nyder weekenden. Vores har været fyldt med en masse hyggelige planer – i går gik vi først tur i Nyhavn, spiste frokost og så alle de fine julelys og senere på dagen tog vi til julefrokost hos vores venner, Marie-Louise og Christian. Lily sov hos min mor fra i går til i dag, så vi startede dagen ud med at sove længe for derefter at mødes til morgenmad hos Cathrine, Adam og Eddie. Så hyggeligt. :) Nu står den på take-away hos min søde mor, før vi kører hjem til København igen. Hvad har I brugt fridagene på?

Christoffer tog billederne her i går, da vi gik tur i Nyhavn. Ih, hvor er der bare hyggeligt på denne tid af året med julelys, juleboder og folk der sidder og drikker gløgg langs kanalen. Jeg var hoppet i en ternet frakke, skinny jeans og flade støvler. Desuden fik jeg indviet mit nye ur og armbånd fra Daniel Wellington – elsker virkelig deres minimalistiske og tidløse designs. Her op til jul kører de en rigtig lækker kampagne, hvor man kan købe et gavesæt bestående af et ur og et armbånd til en rigtig fin pris. Man får nemlig 10% rabat + gratis gaveindpakning, hvis man køber et sæt og med koden “DUEHOLM“, får man yderligere 15% rabat på købet. :) Man kan enten vælge et færdigt sæt HER eller sammensætte sit eget HER. Bare et lille tip, hvis I enten vil forkæle jer selv eller som en som en julegave til en I holder af. God aften til jer alle.