gemt-fra-instagram

1. Det sødeste lille børnekøkken spottet hos @woodchuck.nl. Hvis vi bare havde plads til sådan et. :)

2. Jeg har fået en ting for farven lyseblå. Specielt efter jeg så den svenske influencer, @isabellalowengrip, i en fin lyseblå blazer. Nu er jagten gået ind for at finde noget lignende. :) Sig endelig til, hvis I spotter en.

3. @_emiliefie har givet mig øjnene op for, HVOR meget man kan gøre med et gammelt hus. Hun og hendes mand har sat det vildeste håndværkertilbud i stand. I skulle tage at følge med og se før/efter billeder. Faldt tilfældigt over hendes profil og den er så fin – hun fortjener mange flere følgere, synes jeg.

4. Jeg har længe haft et godt øje til Isabel Marants høje cowboyboots, men har netop opdaget, at @notabenecph laver nogle, der er lige så fine bare til en meget mere fordelagtig pris.

5. Vi er stadig på jagt efter et gummitræ i en passende størrelse og dertil urtepotte. Disse fra @northbynorth.dk kunne være et godt bud. Jeg er vild med, at de er så rustikke.

6. Det fineste lyseblå/turkise badeværelse spottet hos @signewenneberg. Jeg synes, det er et godt bevis på, at man kan få noget rigtig fint ud af meget lidt plads.

7. Apropos blå – denne taske kalder vist lidt på mig, gør den ikke? C for Christina… Eller var det Chloé? Haha! Den er spottet hos @happilygrey.

8. @andicsinger inspirerer mig meget stilmæssigt i øjeblikket. Hun formår altid at se enormt lækker ud i de mest simple styles. Less is more. :)

9. Næste gang jeg skal bage brød, vil jeg prøve opskriften på dette surdejsbrød fra @cathrinebrandtdk. Mums, hvor ser det lækkert (og flot) ud.