etsy-essentials1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Etsy er virkelig ét stort skattekammer af søde små dimser og hjemmegjorte ting. Jeg elsker det site! Her er nogle af de sager, jeg senest er faldet over. Jeg er specielt vild med de sjove, hængende planter og de fine keramikskåle. Stemplet er også ret cool – det er tilgængeligt i mange forskellige variationer. Se i øvrigt flere fine Etsy fund HERHER og HER.

linje-prikket@2x
Etsy is like one big treasure chest filled with cute little gizmos and handmade things. I love that site! Here are some of the things I’ve stumbled upon lately. I’m especially in love with the fun, hanging plants and the fine ceramic bowls. The stamp is also very cute and it’s actually available with lots of different quotes. Btw – see more Etsy finds HEREHERE and HERE.

modeblog