zonedenmark

Vi har nok et af Østerbros mindste badeværelser. Ikke desto mindre er det faktisk temmelig velfungerende og indrettet rigtig godt – det kan vi takke min kære storesøster og hendes mand for, da det var dem, der fik det etableret, mens de boede der. Man bader nemlig ikke ovenpå toilettet, der er varme i gulvet og tilmed plads til lidt opbevaring.

Man kan dog ikke komme udenom, at det er svært at gøre sådan et lille badeværelse hyggeligt og det kommer lynhurtigt til at se rodet ud, fordi det er så småt. Men i går gav jeg det en lille opdatering eller make-over om man vil for at skabe en mere rød tråd derude.

zone-denmark

Jeg har nemlig fået lov til at vælge en række produkter fra Zone Denmark, som har et hav af lækre ting til blandt andet badeværelset. Jeg tænkte, at det kunne være fint, at holde et farvetema derude. Badeværelset er i sig selv gråt og hvidt, så derfor har jeg også valgt en grå skraber og hvide håndklæder, som mere eller mindre blender ind med væggen for at få rummet til at virke større. Det er nogle virkelig lækre håndklæder – så dejlig bløde og tilpas tykke.

Derudover har jeg bestilt nogle forskellige ting fra deres serie “Ume” i farven “Nude” – både pedalspand, sæbedispenser, toiletbørste og tandbørstekrus. Jeg synes, det er sådan en cute farve og så har alle produkterne en virkelig lækker overflade. Det skaber ligesom en fin rød tråd, når den samme farve går igen. Jeg synes faktisk, det har pyntet gevaldigt på udtrykket derude.

I øvrigt har jeg fået lov at dele en kode med jer, som giver 100 kr. rabat, hvis man køber for minimum 500 kr. hos Zone Denmark. Koden er “Dueholm”. Jeg håber, I kan få gavn af den, hvis jeres badeværelse også trænger til et lille make-over. :) Er der andre, der læser med her, der også har et utrolig lille badeværelse? I så fald – hvordan har I indrettet det?