Vores lejlighed er netop sat til salg blandt den interne venteliste og vi har fremvisninger i denne uge. Derfor har vi i den anledning selvfølgelig ryddet ekstra pænt op og ej, hvor er det dejligt, at alt bare spiller, haha… Ingen rod i hjørnerne. :) Jeg bliver helt vemodig ved tanken om, at lejligheden snart tilhører nogen andre. Jeg ville ønske, at vi havde råd og mulighed for at beholde den, så Lily og Louis en dag kunne overtage den. Det er virkelig den dejligste lyse hjørnelejlighed med den bedste beliggenhed på Østerbro og jeg kommer uden tvivl til at savne den. Savne den lyserøde solopgang fra vinduet ned af gaden, savne byens summen, savne at man kan kigge ned til Juno og holde øje med køen, haha… Den kan altså noget helt særligt. Det var her vi boede, da vi blev gift og fik børn. Vores børns første hjem. Så mange gode minder, middage, sjov og hygge på disse 90 kvm. Åh, altså. Det er vemodigt, men jeg glæder mig til nye eventyr, have og mere plads. ♡